Bine ati venit

STRABAG – pe drumul catre varf

STRABAG SE este unul dintre concernele de constructii de top din Europa. Cu aproximativ 74.010 de angajati, STRABAG a inregistrat in 2012 un rezultat de ca. 14.04 miliarde EURO. Pornind de pe pietele sale principale din Austria si Germania, STRABAG, prin intermediul numeroaselor sale societati fiice, este prezent in toate tarile din Europa de Est si de Sud-Est, pe unele dintre pietele Europei de Vest, in Peninsula Arabica, dar si in Canada, Chile, China si India. STRABAG inregistreaza ca. 80 % din veniturile sale din domeniul constructiilor pe piete in care detine unul dintre primele trei locuri de top. Aceste includ de pilda, Cehia, Ungaria, Slovacia si Polonia.

STRABAG in Romania

STRABAG este prezent pe piata romaneasca inca din 1991, stabilindu-si sediul in Bucuresti, in anul 1992.
De-a lungul anilor, concernul si-a infiintat mai multe sucursale, in aproape toate regiunile din Romania, acestea fiind importante pe piata romaneasca. Compania activeaza in toate sectoarele de constructii, indeosebi insa in constructiile de drumuri si in constructiile civile, dar si in segmentul constructiilor speciale si in cel al tehnologiei mediului inconjurator.

In ceea ce priveste constructiile de drumuri, pe primul loc se situeaza executia de proiecte de reabilitare drumuri nationale, judetene si locale. Data fiind vasta experienta STRABAG, in portofoliul sau de proiecte este inclusa de asemenea si executia de autostrazi, dar si modernizarea, expansiunea si construirea de noi facilitati pe cale ferata. STRABAG este prezent cu succes si in domeniul ingineriei hidraulice si al constructiilor de canale, precum si in redezvoltarea de linii de furnizare. Realizarea de diverse alte facilitati in spatiu liber, de parcari, pavaje si terenuri de sport reprezinta, de asemenea, o parte din activitatea STRABAG.

Constructiile de birouri, de ansambluri rezidentiale si de spatii destinate shopping-ului, precum si livrarea de fundatii din beton pentru constructii eoliene sau lucrarile de intretinere in rafinarii se numara printre proiectele apartinand segmentului de constructii civile.

Activitatile de constructii speciale includ constructia de sisteme de tratare a apelor uzate, de statii de sortare a deseurilor, respectiv de compost, de hidrocentrale, dar si dezvoltarea si modernizarea sistemelor de canalizare urbane.

STRABAG detine in Romania un excelent management al calitatii. Certificarile ISO 9001 (management-ul calitatii), ISO 14001 (management-ul mediului), ISO 27001 (management-ul securitatii), OHSAS 18001 (management-ul protectiei muncii) si SA 8000 (management-ul standardelor sociale) sunt cele mai cunoscute certificari obtinute de STRABAG in Romania.

Pe langa marca STRABAG, grupul mai este reprezentat in Romania si sub alte nume, cum ar fi ARL, BHG, CARB SA, BITUNOVA, DRUMCO, MINERAL, SAT, STRABAG Facility Management, TPA, ZÜBLIN si DYWIDAG.


STRABAG Romania
Background image
Cifre importante in 2012:
Cifra de
afaceri
Angajati
365 Mio EUR /
1.644 Mio RON
1.500
Background image
Priza de apa tarnita, conducta transfer apa bruta si imbunatatiri aduse procesului la statia de tratare a apei potabile Gilau


Referenzprojekt
Link-uri rapide