CARIERA

Ne bucuram ca sunteti interesat(a) de un job in cadrul companiei noastre.

Aveti posibilitatea de a aplica online, raspunzand la urmatoarele intrebari, respectiv transmitandu-ne formularul electronic completat. Va sugeram sa aveti la indemana documentele aferente experientei Dvs. (CV, certificate etc.) pentru a putea astfel raspunde la toate intrebarile din formular. Toata aceasta procedura a completarii chestionarului nu va dura mai mult de 30-45 de minute. Va rugam sa raspundeti la intrebari cu exactitate.

Daca ati mai aplicat la noi in trecut si ati primit deja un cod de inregistrare, va rugam sa-l folositi.
Documentele aferente inscrierii Dvs. vor fi transmise acelor departamente din cadrul STRABAG, care se ocupa de procesul de recrutare.

Dupa finalizarea procesului de aplicare, CV-ul Dvs. va ramane in baza noastra de date timp de un an, pentru a va putea contacta ori de cate ori avem un job care vi se potriveste. Daca nu sunteti de acord cu aceasta, va rugam sa ne contactati. Documentele Dvs. vor fi tratate cu confidentialitate.

Daca intampinati probleme la completarea formularului online, va rugam sa ne ajutati, transmitandu-ne un scurt mesaj de eroare cu descrierea problemei. La completarea chestionarului va rugam sa tineti cont de faptul ca toate campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Sunteti pregatit(a)? Ne bucuram sa primim aplicatia Dvs.!

Important

  • „Inainte“ / „Inapoi“ va ajuta sa treceti la pagina anterioara sau la cea urmatoare a formularului.
  • Daca inchideti fereastra, toate datele introduse se vor pierde.
  • Toate campurile prevazute cu * sunt obligatorii.